Nettverkskveld med Helse Nord IKT

kl 12:40: De har fått fly via Oslo. Så det er stort håp om at de rekker kl 18 uansett. Beklager litt frem og tilbake.

Ber om at dere kommer til kl 18 som planlagt i dag. Skulle de bli litt forsinket fra Nord, starter vi med en Kahoot 🙂
Blir sikkert en fin premie til vinneren.
Vel møtt. Spennende tider når storm krangler med flyene.
mvh Roar

 

 

 

Pga flyproblemer må vi starte kl 19:00.

Vi vet kl 16:30 om flyet går i hele tatt, vi satser på det.
Ny beskjed kommer, men vi satser på oppstart kl 1900 på work-work i dag. Altså en time senere enn planlagt.
mvh Roar

 

 

Den Norske dataforening Midt-Nord Software Testing har den glede å invitere til gratis nettverksmøte med Helse Nord IKT den 23.11.2017 på work-work fra kl 18:00 – 20:00. Møtet er åpent og gratis for alle. Lett servering. NBNBNB Billetter må bestilles på hoopla.

https://dndmnsoftwaretest.hoopla.no/sales/3703593520

Helse Nord IKT vil gi 4 foredrag denne kvelden om spennende tema som utvikling av nye tjenester i Helseforetaket, konsolidering- og standardisering av det elektroniske pasientjournalsystemet (EPJ), å innføre gode ITIL prosesser, samt ikke minst det å etablere test som en tjeneste, og hva som er gjort på testområdet i Helseforetaket.

Dette er det siste nettverksmøtet i regi av Software Testing før nyttår.

Etter nettverksmøte er det anledning til å utforske Work-Works fasiliteter for de som ønsker å mingle videre. Her er det mange muligheter for en fin kveld, og knytte nye kontakter (og pleie gamle)

Helse Nord IKT

Helse Nord IKT har som oppgave å utvikle, forvalte og drifte IKT-systemene i Helse Nord.

Foredrag 1

Høsten 2015 lanserte Helse Nord, som første helseforetak i landet, en innsynsløsning for pasienter i Helse Nord. Løsningen utvides stadig, og gir pasienter bedre kunnskap om egen helse. Vi presenterer denne løsningen, hva pasienter selv sier om den og om pasientbehandlingen i Helse Nord har endret seg som følge av den.

Foredrag 2

Det er også gjennomført en konsolidering og standardisering av pasientjournal og røntgensystem. Denne delen av foredraget vil si litt om denne prosessen, hvilke effekter dette har gitt, og hva som kreves av underliggende infrastruktur (datasentre, teknologi) og prosesser for at dette skal fungere.

Foredrag 3

Helse Nord IKT har gjort et stort løft de siste årene i innføring av ulike ITIL-prosesser. De viktigste driftsprosessene har lenge vært på plass, men nå jobbes det kontinuerlig med forbedring og med innføring av flere prosesser. Presentasjonen vil belyse hva vi har gjort, hvorfor vi har gjort det og hvorfor vi mener at vi har lyktes.

Foredrag 4

Som en del av den større satsningen på kvalitetsforbedring og effektivisering startet Helse Nord i 2013 et prosjekt for å etablere test som en tjeneste. Dette foredraget sier noe om hva som er gjort og hva vi har etablert på testområdet.

Foredragsholdere

Fra Helse Nord IKT kommer:

Vegard Jørgensen, NK / Seniorrådgiver i Tjenesteproduksjon
Anita Toftesund, Seniorrådgiver i Tjenesteproduksjon
Stian Halvorsen, Seksjonsleder for testseksjonen i Tjenesteproduksjon

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *