Min pacemaker kan hackes (Go ahead, hackers. Break my heart)

Foredraget ble fulltegnet så fort at vi ha besluttet å flytte til Konferansesenteret Amfiet i Sparebank 1 SMN, Søndre gate 4, som er et mye større møterom i kinosalformat. Så nå har vi plass til flere !

For deg som ikke er i Trondheim, men som ønsker å få med deg dette, setter vi også opp mulighet for å delta via stream. De som bestiller stream-plass vil i forkant av eventet få tilsendt e-post med lenke til streamen.

Billetter både for deltakelse i Amfiet og via stream bestilles nederst i denne mail.

Tidspunkt er som tidligere annonsert den 21. sep., 18.00 — 21. sep., 19.30- Alle kan delta, både medlemmer og ikke-medlemmer i dataforeningen, og arrangementet er gratis.

Det blir enkel servering.

Vår avhengighet av systemer som styres av programvare øker raskere enn vår evne til å sikre systemene. Når alle våre ”dingser” kobles på nett øker angrepsflaten og våre verdier blir sårbare for hacking. Dette utgjør ikke bare en trussel mot informasjonssikkerhet og personvern; også menneskers liv og helse trues når dingser som kan påvirke fysiske systemer i økende grad kobles opp mot Internett.

Marie Moe er avhengig av et medisinsk implantat, en pacemaker som sørger for at hjertet hennes slår. Som sikkerhetsforsker ønsket hun å finne ut mer om informasjonssikkerheten i denne datamaskinen inne i sin egen kropp, men hun fikk ikke tilgang til å se koden som holder henne i live. Marie startet derfor et hacking-prosjekt for å finne ut av sikkerheten i sin egen personlige kritiske infrastruktur.

Omtale foredragsholder:

Dr. Marie Moe har en mastergrad i matematikk/kryptografi, samt en doktorgrad i informasjonssikkerhet. Marie har erfaring som seksjonsleder ved NSM NorCERT, hvor hun jobbet med håndtering av angrep mot nasjonal kritisk infrastruktur. Hun jobber i dag som forskningsleder for informasjonssikkerhet ved SINTEF Digital, og underviser ved NTNU.

Bestill dine billetter her https://testforum.hoopla.no/sales/dndmnsoftwaretesting

 

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *