Frokostmøte SOCO 3.2.17

Hei. Det er en liten stund siden testforum har kjørt arrangement nå, men det betyr ikke at vi har lagt ned. I påvente av vårt neste arrangement vil vi fremme frokostseminaret til våre gode samarbeidspartner SOCO som er nå fredag 3.2.

SOCO skriver :

Nytt år, nye frokostseminarer – velkommen til årets første frokostseminar med SOCO!

Vanligvis har vi et tema, men denne gangen kan vi by på to godbiter: TESTRADAR 2017 & HYPPIGE LEVERANSER

Frokostseminarsesongen åpner med Ola Kleiven som presenterer TestRadar 2017. TestRadar skal være en kilde til inspirasjon, tips og debatt rundt hva som rører seg innenfor faget i 2017. Det finnes flere tilgjengelige teknologiradarer, men vi har gleden av å presentere den aller første radaren som har fokus på fagområdet test i Norge.

I del to av frokostseminaret vil Geir Lien presentere Hyppige Leveranser. Målet er å gi deg et innblikk i hvordan prosjektet Geir jobbet i gikk fra fire hovedreleaser i året til å produksjonsette flere ganger i uken! Denne overgangen er på ingen måte lett. I denne presentasjonen vil Geir gå gjennom sine erfaringer fra prosjektet, det vil være til inspirasjon for andre som vurderer ny leveransemodell eller er i gang med implementering.

Tid & sted

DIGS, fredag 3. februar kl. 08:30 – 10:00

Påmelding på http://soco.no/frokostseminar

Håper å se mange av dere der !

Hilsen RoarDaglig leder Testforum Midt-Norge

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *