Overveldende kveld på vårt først event. “Våge-velte-vinne”

26 mai 2016 på Work-Work, kl 17:00 samlet en lettere nervøs gjeng med ildsjelder i testforum.no seg. Dagen var her, dagen da vårt først event skulle kjøres i gang.

Prestasjonsangsten var til å ta og føle på. Eventet med Stig-Morten Skjæran “Våge-velte-vinne” ble utsolgt på under 5 timer, ja faktisk var vi så utsolgt at vi hadde 20% overbelegg i forhold til kapasiteten vi hadde blitt forespeilet.

Med god hjelp fra Work-Work, og heldigvis noen få avbestillinger kom vi på et antall som var innenfor de rammer de fysiske lokaliteter hadde til rådighet denne dagen.

65 deltakere totalt fikk vi plass til. Allerede kl 18:20, 40 minutter før avspark begynte lokalet å fylle seg. Praten gikk løst, og forventningene var skyhøye.

Kl 19:10 entret Stig Morten Skjæran podiet:

Stig Morten Skjæran
Stig Morten Skjæran

Det ble med et helt stille i lokalet. Alle ventet forventningsfulle på det som nå skulle skje. Den neste timen hadde Stig Morten forsamlingen i sin hule hånd.

Jeg har aldri sett noe lignende. Forsamlingen gikk fra total stillhet, til latter, til gråt, til mer latter og igjen stillhet flere ganger i løpet av denne timen. Man så godt at dette inspirerte, engasjerte, gav rom til refleksjon og ettertanke og ikke minst ny vekst for håp for egen fremtid for mange om ikke alle av de fremmøtte.

Stig Morten er en unik god personlighet, og har en fortellerkompetanse som mange kan misunne han. Som han selv sa “Æ har næsten aldri vært så nervøs før, dokker e jo kjempe mang hær”, men det så ikke ut til å plage han nevneverdig.

Undertegnede har vært på mange foredrag og eventer, men denne timen med Stig Morten er definitivt på topp 3 lista. Har sagt til mange i ettertid, at dersom du kun skal høre på ett foredrag i løpet av ditt liv, velg dette.

Stig Morten sier selv på sin hjemmeside at dette er et foredrag for oss som

  • Jobber med motivasjon og måloppnåelse
  • Jobber med utviklingsprosesser
  • Jobber med mennesker
  • Jobber med relasjoner
  • Jobber med mestring
  • Jobber med utdanning- og helsefag
  • Trenger inspirasjon, motivasjon og påfyll i hverdagen

For egen regning vil jeg legge til, dette er et foredrag for absolutt alle, fra små til store til godt voksne.

Testforum.no som arrangør har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger på Stig Mortens foredrag, og vi kan bare anbefale alle – enhver organisasjon, gruppering eller enkelt individer å delta på dette foredraget dersom du får mulighet.

Ingen av våre gjester dro hjem denne kvelden, uten at de hadde fått med seg mengder med påfyll og inspirasjon, refleksjon og ettertanke.

Testforum.no takker Stig Morten på det varmeste, og håper vi får anledning til samarbeid på et senere tidspunkt. I og med dette ble utsolgt såpass fort, er det mange som ikke fikk anledning til å delta selv om de ønsket dette, så markedet for foredraget er definitivt til stede, og verden blir nok et litt bedre sted å bo desto fler som hører på Stig Mortens sterke historie.

Takk for oppmøtet til dere som deltok, takk til Work-Work for lån av lokaler, takk til Centric IT Professionals Trondheim for god hjelp under avvikling av arrangementet, og ikke minst.. Stig Morten!!! Du er unik, og vi satte enorm pris på at du stilte opp.

Vi anbefaler dette foredraget på det varmeste til alle !

Mvh
Roar M. Venaas-Skjønberg
Daglig leder
testforum.no midt-norge
Veldedig organisasjon

 

Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *